Hvilke menstruationstrusser skal jeg vælge? Her er 4 bud

Dette blogindlæg indeholder affiliatelinks (markeret som reklamelinks), som betyder, at jeg får en lille kommission for hvert salg, der går gennem linksene. Derfor markerer jeg blogindlægget her som reklame. Holdningerne i blogindlægget er dog helt mine egne.

Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige menstruationstrusser, og har selvfølgelig mine favoritter. I dette blogindlæg giver jeg mit bud på fire menstruationstrusser, der opfylder forskellige behov, uanset om du er til den helt basic trusse eller de lidt finere med blonder.

Som altid er det aldrig til at sige, hvad der virker for lige netop dig - så jeg vil altid anbefale, at du prøver dig frem selv.

AllMatters: Menstruationstrusserne der minder mest om almindelige trusser

De første menstruationstrusser, som jeg vil anbefale, er menstruationstrusserne fra AllMatters (tidligere OrganiCup) (reklamelink). Det er de trusser, der kommer mest i nærheden af at føles som helt almindelige basic trusser. Det skyldes ikke kun, at de har et meget enkelt no bullshit design, men også fordi de føles utroligt (!) tynde i stoffet, hvilket er virkelig rart, hvis man fx går med stramt tøj eller bare gerne vil have lidt ekstra åndbarhed dernede.

Når jeg har AllMatters menstruationstrusserne på, tænker jeg seriøst ikke rigtig over, at jeg har menstruationstrusser på, og det er ikke engang løgn!

Køb dem her (reklamelink). Vær opmærksom på, at de er en smule små i størrelsen. Jeg bruger normalt en str. 36/38, og deres str. M passer perfekt. 

Kora Mikino: De komfortable menstruationstrusser

Menstruationstrusserne fra Kora Mikino var nogle af de allerførste, jeg prøvede, og de er stadig en go to den dag i dag, når jeg har min menstruation. Modsat AllMatters, der kun tilbyder én style, har Kora Mikino lidt af hvert.

Jeg bruger selv de ultra højtaljede ‘Serena’ menstruationstrusser fra deres kollektion, som er dejligt bløde og komfortable, hvilket er lækkert, når jeg føler mig oppustet og bare gerne vil have dobbelt op på komfort. De kan også bruges som en lidt lækrere efterfødselstrusse, hvis man står og mangler sådan nogle. 

Køb dem via Kora Mikinos egen hjemmeside her. Jeg bruger en str. S, som Kora Mikino selv konverterer til en 38. Jeg synes dog personligt, at de minder lidt mere om en 36. 

Chantelle: De sexede menstruationstrusser 

Et spørgsmål jeg ofte får, når snakken falder på menstruationstrusser, er, om det er muligt at føles sig sexet, mens man har dem på. Og til det vil jeg endnu en gang bare sige: det er helt vildt individuelt! Jeg vil dog sige så meget som, at hvis du søger blonder og et lidt mere feminint look i en menstruationstrusse, så er trusserne fra Chantelle (reklamelink) et godt bud. 

Hvis du kender lingerimærket Chantelle i forvejen, så ved du måske, at der ikke er sparet på den gode kvalitet og de fine detaljer. Og det er der heller ikke i deres take på en menstruationstrusse, som jeg prøvede første gang under lockdown.

Køb dem via Magasin her (reklamelink). Jeg har dem i en str. 38, som passer perfekt. Jeg vil gå så langt som til at sige, at de er det par trusser på listen her, der i min erfaring er mest størrelsessvarende - blot en lille FYI.

WUKA: Menstruationstrusserne til de ekstra heavy blødningsdage

Hvis du bløder meget og har behov for ekstra sugeevne i et par menstruationstrusser, så er menstruationstrusserne fra WUKA et glimrende bud. 

Ved første øjekast er WUKA menstruationstrusserne meget basic, og de kan måske let forveksles med nogle af de andre styles på markedet. WUKA har dog noget, som langt fra alle menstruationstrusser har. De har nemlig en absorberende kerne, der går helt op til elastikken bagtil. Det vil altså sige, at den absorberende kerne fylder et større område i lige netop de her menstruationstrusser. En smart feature til os, der fx har det med at bløde igennem om natten, eller som blot ønsker en menstruationstrusse, der giver maksimal dækning på de kraftigste blødningsdage.

Str. S svarer til en UK 8-10, så hvis du som jeg ligger mellem størrelser, så gå evt. en størrelse op. Køb dem via Natural Living her (reklamelink).

Læs også min guide til menstruationstrusser her.

Forrige
Forrige

Kunstner Aya Vedige: “Jeg bruger min menstruation som kreativ kilde”

Næste
Næste

Den store guide til menstruationstrusser