Nyt samarbejde med Glittergrej!

khunderlivetxglittergrej1.jpg

For lidt tid siden afslørede jeg på Instagram, at Kærlig hilsen Underlivet snart ville slå pjalterne sammen med en lidt anderledes samarbejdspartner, og nu kan jeg endelig løfte sløret for, hvem det er! I dag springer jeg nemlig ud som designer i et samarbejde med skønne Maya, der laver og sælger sine egne, superseje vulva-glitternøgleringe på webshoppen Glittergrej.dk!

Sammen har vi kreeret kollektionen #glitterdownunder bestående af fire nøgleringe i de fineste rosa og røde nuancer, der hver repræsenterer én af de fire faser i menstruationscyklussen. Det har vi gjort, fordi vi begge brænder for at komme ud med et kropskærligt budskab og sætte positivt fokus på underlivet og cyklussens mangfoldighed, som vi mener er alt for overset i den dominerende kultur.

Som Maya så fint skrev i en mailkorrespondance, vi havde forleden: ”Med det her samarbejde vil jeg gerne skabe mere fokus på at embrace hele sig selv og ikke have undskyldninger for at være, hvem man er, og ikke være bange for at udtrykke sig. Mindre skam og mere kærlighed til sig selv!”

Jeg kunne ikke være mere enig.

Mød de fire damer

Creamy Carol, Egg White Elsa, Sticky Susan og – selvfølgelig – Bloody Mary er navnene på de fire nøgleringe, som Kærlig hilsen Underlivet har skabt i fællesskab med Glittergrej. Navnene og de forskellige designs afspejler de fire faser i cyklussen og de tegn, der typisk følger med, som fx ændringer i humør og udflåddets konsistens. På den måde rummer kollektionen altså et lille element af oplysning, som du helt sikkert ikke fik med i seksualundervisningen i 7. klasse!

bloodymary1.jpg

Bloody Mary. Menses, Måneblod, den tid på måneden. Kært barn har mange navne, men Bloody Marys dybe, røde farve minder os om, hvad det hele handler om – blødningen! Menstruation markerer begyndelsen på en ny cyklus, og blodet kan have stort set alle nuancer af rød. Fra frisk, lys rød til mørke, næsten brunlige toner, der sender tankerne på efterårstur gennem skoven. Bloody Mary minder dig om at tage den med ro og lytte til, hvad din krop har brug for. Måske alenetid med en god bog, blid yoga eller et bjerg af søde sager – eller alle tre? Du bestemmer!

creamycarol1.jpg

Creamy Carol. Vinteren er forbi, og det kribler og spirer. Sådan kan det ofte føles, når man som Carol er i det indre forår og langsomt på vej mod den frugtbare periode, som kan ses på det undertiden cremede udflåd, der endnu ikke er helt vådt og gennemtrængeligt (læs: sæd-venligt ;)). Carols klare look afspejler, at blødningen er forbi, og tavlen visket ren – det er med andre ord tid til nye eventyr! Kan du mærke transformationen?

eggwhiteelsa1.jpg

Egg White Elsa. Udadvendt og selvsikker. Det er Elsa i en nøddeskal! Elsas kærlige væsen og positive vibrationer afspejler, at indre sommer er over os, og at det er nu, kærlighedshormonerne peaker (kan du mærke det!?). Skal et potentielt æg befrugtes, skal det ske sådan cirka… NU; Udflåddet bliver vådt, semitransparent og næsten æggehvideagtigt, så sædceller kan svømme lige igennem – så husk beskyttelse, hvis du bare vil hygge <3

stickysusan1.jpg

Sticky Susan. Tiderne skifter, og sommer bliver til efterår. Det kan både føles som en brat opvågning og som et tiltrængt skift. Der er nu officielt lukket for babybutikken, og udflåddet bliver tykt og uigennemtrængeligt for de små svømmere. En oplagt mulighed for atter at rette energien indad! Efter en periode fyldt med indtryk og fart over feltet, går Susan i mentalt oprydnings-mode (Marie Kondo style) og sorterer ud i livets reolsystem. Hvad giver glæde, og hvad er det på tide at sige farvel og tak til? Don’t be sorry – du gør blot plads til nye og spændende ting i dit liv!

En dåseåbner til at lære din cyklus at kende

Når vi har valgt at inkorporere oplysning som en del af kollektionen, er det fordi vi ønsker skabe opmærksomhed omkring de bølgegange, der hører til det at være et cyklisk væsen, og som er en helt naturlig del af livet for halvdelen af verdens befolkning. Noget, som rigtig mange desværre slet ikke er klar over!

Ikke to cyklusser er ens, og man kunne skrive tykke bøger om cyklussen og alle de vilde ting, den kan (hvilket der heldigvis er gjort!). Derfor skal Kærlig hilsen Underlivet x Glittergrej kollektionen her også kun ses som en dåseåbner til at lære cyklussen og dens fire faser bedre at kende. Vi kan derfor kun opfordre dig til at læse mere, hvis du er ny i cyklusland. Nedenfor finder du en liste over litteratur, du kan gå i krig med, anbefalet af yours truly.

Kendskab til cyklussen og hvordan den fungerer, er første trin til en bedre krops- og selvforståelse og accept – og det bedste middel mod tabuerne, hvis du spørger os!Kollektionen fås i begrænset antal og kan købes på glittergrej.dk fra på onsdag (d. 4/9 2019) 💖

Vi håber, at I vil tage godt imod samarbejdet og være med til at sprede det gode budskab!

Glitterlove fra Emma & Maya (Glittergrej) 

Gode ressourcer om cyklus til dig, der vil vide mere:

  • Dit hemmelige våben - guide til din kvindelige cyklus af Laila Tórsheim & Nanna Ewald Stigel (bog)

  • Period Power - Harness Your Hormones and Get Your Cycle Working For You af Maisie Hill (bog))

  • Wild Power - Discover the Magic of Your Menstrual Cycle and Awaken the Feminine Path to Power af Alexandra Pope (bog)

  • Clue: The menstrual cycle – more than just your period (onlineartikel)

  • Besøg også cyklusekspert Laura Grubbs hjemmeside for værktøjer og viden om cyklus!

Forrige
Forrige

LET’S TALK ABOUT BLOOD

Næste
Næste

En afslappet bækkenbund er IKKE lig med en slap bækkenbund