Kærlig hilsen Underlivet

Om bloggen

Lunette menstruationskop

Fra idé til blog...

Idéen til en blog om underlivet opstod i foråret 2017 på en bar i Berlin. Her havnede jeg ved lidt af et tilfælde i det, der skulle vise sig at blive det første af mange møder i et nystartet kollektiv for kvinder i byen. Sammen diskuterede vi mangelfuld seksualundervisning, menstruationsreklamer og tamponskat, og det gik for alvor op for mig, at der var noget at tale om. Efter tre timer kørte snakken stadig.

Da jeg lagde mig til at sove den aften, var mit hoved fuld af idéer. Én af dem var at starte en blog. Hjemme i Danmark gik jeg straks i gang med at researche, og inden sommeren var slut, var Kærlig hilsen Underlivet en realitet.

Bloggen er med tiden blevet mit frirum, og jeg håber, at den også kan blive dit, hvis du som jeg har manglet viden og et sprog for det, der sker i din krop som kvinde*. Her er der ingen skam og intet, der er for “privat” eller ulækkert, og du finder hverken udefinerbare blå væsker eller stramme definitioner af, hvad der er rigtigt og forkert. Til gengæld finder du personlige beretninger, tips og informative artikler om alt fra cyklus til oversete sygdomme.

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet journalist og læser lige nu til kandidat i Kultur og Formidling ved Syddansk Universitet. Foruden at have 11 års praktisk erfaring med menstruation, har jeg inden for de sidste to år skaffet mig en enorm viden om menstruation og underlivet gennem et omfattende selvstudium, som jeg fortsat bygger videre på ved siden af mit arbejde og studie.

 

Kærlig hilsen Underlivet i medierne

Indtast søgeord her