Kærlig hilsen Underlivet

Let’s Talk About Sex: Cunni

Let’s Talk About Sex: Cunni

Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle sige det, men jeg ejer ikke et eneste sexlegetøj – og det er jeg faktisk lidt pinlig over! Som fortaler for en åben, nysgerrig og legende tilgang til kroppen skulle man tro, at jeg havde en hel skuffe fyldt med sexede silikone-gadgets i alle regnbuens farver (og med glimmer, naturligvis). Sagen er bare, at det har jeg ikke. Min natbordsskuffe er tværtimod ret uerotisk og består primært af det bedste, jeg kan præstere inden for kiksede nat-T-shirts (Ninja Turtles FTW) og smertestillende til de dage, hvor jeg ved, at jeg får ekstra svært ved at komme ud af sengen (halløj, menstruationshovedpine!)

Når det er sagt, har jeg altid haft lyst til at prøve et sexlegetøj. Der har bare aldrig rigtig været et, som talte til mig. Når man tænker på, at vi er i stand til at klone får og sende folk til månen i avancerede rumfartøjer, er det ret vildt at forestille sig, at det vildeste vi endnu har formået inden for fremstilling af sexlegetøj, skulle være håndholdte stave, der kan vibrere i forskellige hastigheder alt efter humør og liderlighedsniveau… Men sådan er det nu engang. Man kan ikke få det hele.

Og dog. Da jeg forleden scrollede rundt i mit feed på Instagram, opdagede jeg ved et tilfælde en profil for et nyt produkt i sex tech-kategorien, kaldet Cunni. Jeg studsede først over navnet, for Cunni er præcis det, jeg i mangel af bedre navne har valgt at kalde mit underliv. Men Cunni – skulle det vise sig – er nu også navnet på et nyt sexlegetøj, der grænser til det revolutionerende, hvis man som jeg går op i at få en god orgasme med jævne mellemrum.

Kan sexlegetøj skabe ligestilling i sengen?

Ved første øjekast ligner Cunni Nordamerikas kedeligste dildo. En anonymt udseende, bleg, semi-lyserød stav med en mindre “tap” for enden. Ved nærmere undersøgelse er det dog tydeligt, at Cunni ikke bare er endnu et futuristisk sexlegetøj beregnet til simpel penetration. Ifølge udviklerne – et ungt designerpar med base i Hong Kong – har vi alt for længe haft en kultur, der har minimeret og mystificeret kvindelig nydelse med det resultat, at kvinders behov er blevet nedprioriteret, både af mænd OG kvinder.

Derfor har duoen designet, hvad der ifølge dem selv er et “smart oralsexlegetøj, som hjælper dig med at lære, hvad du kan lide, og hvordan du kan kommunikere det”. Med andre ord: Slut med vage instruktioner, fordi der simpelthen ikke findes ord til at beskrive DEN der bevægelse, som får taget til at lette over dig i sengen.

Og hvordan så det? Jo, den lille tap for enden af staven skulle efter sigende simulere en tunges bevægelser og føles blød og smidig som en rigtig tunge. Men det er kun en lille del af den påståede oralsexrevolution, Cunni mener at bane vej for. Med Cunni følger nemlig også en app, som gengiver “tungens” bevægelser, så du 1) bedre kan forstå din krop og din lyst og 2) bedre kan involvere andre – fx din partner – i, hvad der virker for lige netop dig. Her er altså tale om et sexlegetøj med et indbygget læringsformål, og det er slet ikke så tosset en idé, hvis du spørger mig!

Om det virker, skal jeg ikke kunne sige, men jeg gad godt finde ud af det. Gør du? Så tjek Cunni ud her💓💦

Se også Cunni live in action i videoen her:

1 comment

 • Hej Emma.
  Helt fantastisk, at du næsten synes det er lidt pinligt du ikke ejer sexlegetøj – endnu 😉
  For skal vi ikke hjælpe dig med det?
  På Eroti.dk sender vi ‘gratis’ sexlegetøj til danskere, som anmelder det på vores blog.
  Hvis du kunne have lyst til at teste og anmelde sexlegetøj som et finurligt indspark til din blog – så skriv endelig på kontakt@eroti.dk.
  Vi har hørt, at det faktisk skulle afhjælpe mod symptomer/bivirkninger af menopausen (https://www.jodivine.com/articles/womens-sexual-health/can-using-sex-toys-help-menopausal-symptoms) når det engang bliver en realitet, så er det jo meget godt at have oprustet natskuffen med andet end T-shirts og Treo 🙂
  Alt det bedste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Indtast søgeord her